Blijf in uw kot! #COVID19

 
Het zijn uitzonderlijke en moeilijke tijden voor elk van ons, sinds de coronacrisis is uitgebroken. Onze federale en Vlaamse regering doen er alles aan om jou en jouw dierbaren zo gezond mogelijk te houden. Onze bedrijven en gezinnen worden zoveel mogelijk ondersteund om de financiële gevolgen door deze crisis de baas te kunnen. Wil je graag meer te weten komen over de maatregelen die van kracht zijn en/of over de ondersteuningsmaatregelen waarop jij misschien beroep kan doen? Bekijk dan zeker onderstaande lijst met nuttige links en contactgegeven:
 
Via mijn sociale mediakanalen probeer ik zoveel mogelijk mensen te informeren over de genomen maatregelen door de overheid. Denk je dat je kan genieten van een bepaalde maatregel, maar je begrijpt het niet goed of je geraakt er moeilijk aan uit? Contacteer me gerust! Ik bezorg jou de nodige extra informatie. 
 


Zelf probeer ik zo veel mogelijk mijn steentje bij te dragen om elk van jullie te helpen door deze moeilijke periode. 🧡