8 april 2015

Voetpaden en asfalt in centrum worden vernieuwd

 

Er zijn werken bezig om de voetpaden in het stadscentrum van Dendermonde te vernieuwen. Het stadsbestuur gaf een aannemer de opdracht om de voetpaden op de hoeken van Kerkstraat en de Prudens Van Duysestraat en op de hoek van de Kerkstraat en de Beurzestraat aan te passen. Ook in de omgeving van de Onze-Lieve-Vrouwkerk worden voetpaden heraangelegd. Hierdoor kunnen woningen en garages tijdelijk onbereikbaar zijn voor gemotoriseerd verkeer. Er geldt ook een plaatselijk parkeerverbod tijdens de werkuren.

Later deze maand, vanaf dinsdag 21 april, zal een aannemer ook asfaltverhardingen vernieuwen. Deze werken vinden plaats in de Kasteelstraat en de Franz Courtensstraat. De werken duren tot vrijdag 24 april.

Tijdens de werken is geen verkeer mogelijk vanaf de Vlasmarktbrug, De Ridderstraat, de Emiel Van Winckellaan, de Beurzestraat, de Zwarte Zusterstraat, Greffelinck, Sas, de Tragel en de Prudens Van Duysestraat naar de Grote Markt en de Kerkstraat. Er is een omleiding. Er geldt ook een plaatselijk parkeerverbod. De Kazernestraat zal ontsloten worden langs de verbindingsweg met de Noordlaan.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Twitter