28 oktober 2015

Nieuwe afscheidsruimte in Appels ingehuldigd

 

Vandaag werd op de begraafplaats van Appels de nieuwe afscheidsruimte ingehuldigd.  Voor de begraafplaats Appels werd een volledig visieplan uitgetekend met het oog de begraafplaats om te vormen naar een parkbegraafplaats.  Er werden extra groenelementen voorzien en ook de stille kinderweide werd verfraaid met een elfenboom en een paddenstoel voor urnen.

In de  middengang en de zijgangen werden de silexdallen vervangen door gebakken kleiklinkers. Het plaatsen van de afscheidsruimte gebeurde volledig in eigen beheer. Een volledig team van gebouwen van de Technische Uitvoeringsdienst heeft ingestaan voor de uitvoering van de werken. De muur van de afscheidsruimte werd voorzien van een troostend gedicht van Annie De Paepe (Zinspiratie). Zo is de begraafplaats ook een plek geworden waar men tot rust kan komen

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Twitter